Τρόποι πληρωμής

Οι τρόποι μας για πληρωμή

Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση των προϊόντος και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

1 Μέθοδος Αντικαταβολής για την Aθήνα-Πειραιά και Προαστία:. Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελία. Όταν έρθει στο χώρο σας ο υπάλληλος της ταχυμεταφορικής εταιρείας για να σας παραδώσει τα προϊόντα σας, πληρώνετε μετρητά την αξία της παραγγελίας σας. Η επιπλέον χρέωση ανέρχεται στα 3 ευρώ. Η Αντικαταβολή ισχύει για παραγγελίες μέχρι 49.99 ευρώ. Για παραγγελίες από 49.99 ευρώ και πάνω πρέπει να επιλεγεί ένας από τους άλλους τρόπους πληρωμής.

2 Πληρωμή με πιστωτική κάρτα (CREDIT CARD) και χρεωστική κάρτα (DEBIT CARD). Δεχόμαστε πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard. Για να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται μέσα από το σύστημα ασφαλείας της Εθνικής Τράπεζας, η οποία υποστηρίζει ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (SSL-128 bit και ψηφιακή πιστοποίηση από τη Verisign, Inc.) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών στις περισσότερες από τις 500 μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κόσμου. Στη (secure) φόρμα παραγγελίας συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα πεδία (αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης της, CCV). Η “bestpet.gr” επεξεργάζεται τα στοιχεία της κάρτας σας αποκλειστικά και μόνο για την ολοκλήρωση της μεταξύ μας συναλλαγής, ήτοι την αποπληρωμή των προϊόντων που έχετε αγοράσει από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων διέπεται από την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της “bestpet.gr”.

3 Πληρωμή με τραπεζική κατάθεση μπορεί να πραγματοποιηθεί με τα ακόλουθα στοιχεία:

Τραπεζική Μεταφορά – IRIS

ΙΒΑΝ Λογαριασμού ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR7001720960005096107009596

ΙΒΑΝ Λογαριασμού ALPHA: GR8201401630163002002010982

Δικαιούχος: Μαγγίνα Ιουλία

Μπορείτε επίσης να καταθέσετε το αντίτιμο της παραγγελία στον τραπεζικό λογαριασμό της “bestpet.gr”.

Παρακαλούμε η τραπεζική κατάθεση να έχει ως αιτιολογία το Ονοματεπώνυμο από τα στοιχειά παραγγελιάς που μας έχετε συμπλήρωση.

Τηλέφωνο επικοινωνίας (210 813 1845) ή e-mail (bestpetcorner@yahoo.gr) μετά την κατάθεση σας για γνωστοποίηση θα ήταν χρήσιμο.

Παραμένουμε στη διάθεση σας για κάθε πληροφορία.