ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ

Αττική
ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για αγορές από 25 Ευρω και πάνω.

Παραγγελίες κάτω των 25€ έχουν επιπλέον χρέωση 3 Ευρω.

Οι παραγγελίες εντός Αθήνας (Πολεοδομικό συγκρότημα Αθήνας Πειραιά και προαστίων – Χάρτης) παραδίδονται πάντα με μεταφορικά μέσα της εταιρείας και χωρίς επιβάρυνση 

Υπόλοιπη Ελλάδα
ΔΩΡΕΑΝ  μεταφορά των προϊόντων για αγορές απο 60 ευρω και πανω.

Μεταφορικά 5€ για παραγγελίες κάτω των 60€ ,ανεξαρτήτως κιλών.

Εξαιρούνται απομακρυσμένες περιοχές,που ενδέχεται επιπλέον επιβάρυνση.

 Σε περίπτωση που επιλέξετε αποστολή της παραγγελίας σας με μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας το κόστος μεταφοράς των προϊόντων αποτελεί θέμα διαπραγμάτευσης μεταξύ του πελάτη και του μεταφορέα και σε κάθε περίπτωση θα επιβαρύνει τον πελάτη.

Σε περίπτωση αδυναμίας παράδοσης της παραγγελίας σας αυθημερόν λόγω υπερφόρτωσης δρομολογίου,αδυναμία παραλαβής κατά το προτεινόμενο χρονικό περιθώριο, για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.) ή μη διαθεσιμότητας των προϊόντων θα επικοινωνήσουμε μαζί σας,προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωσή της.

Η εταιρεία δεν φέρει ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις των παραδόσεων που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητα της ή συνιστούν γεγονότα ανωτέρας βίας.

Οι χρόνοι παράδοσης ισχύουν από την ημέρα που παραδίδεται η παραγγελία στην μεταφορική εταιρεία ή courier. Θα λάβετε σχετική ενημέρωση από εμάς κατά την παράδοση στην εκάστοτε μεταφορική εταιρεία.